Björklöven presenterade tre högintressanta förstärkningar under tisdagen. Samtliga är så kallade "supporterspelare" - det vill säga värvningar som har möjliggjorts av fansens pengar. Det handlar om idel forwards i form av Scott Poley, Maxime Fortier och Nick Schilkey. Den förstnämnde har skrivit på för två säsonger, medan de övriga har kontrakt för en säsong. Pooley kommer närmast från spel i den finska högstaligan, där han stod för 37 poäng på 62 matcher (inkl

Läs artikeln på https://sportbloggare.com/dragskott/tunga-forstarkningar-till-den-allsvenska-toppklubben

Källa : sportbloggare.com

Fler nyheter om BjörklövenStudiosändning: Björklöven - Skellefteå

Matchen spelas i Winpos Arena. Programledare: Adam Johansson. Sidekick: Johan Svensson. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

Källa : expressen.se - 2022-08-19 10:23:43
Läs mer


Backkris för Skellefteå AIK när Björklöven väntar

Skador, landslagsläger och förberedelser inför andra äventyr. Skellefteå AIK:s backuppsättning mot Björklöven kommer att innehålla juniorer och en inlånad spelare när stora delar av de ordinarie försvararna inte är med i länsderbyt.

Källa : norran.se - 2022-08-19 08:10:03
Läs mer


Derby: Stor genomgång inför heta matchen

Det har blivit dags för säsongens första stora match när Björklöven tar emot Skellefteå – inför ett fullsatt Winpos Arena. Lövenbloggen har gått igenom förutsättningarna inför matchen.

Källa : vk.se - 2022-08-19 08:10:03
Läs mer