2019 års rekrytering av Per Kenttä fick Björklövens luttrade supportrar att börja drömma om SHL. Med honom som sportchef har deras lag också tagit sig till den allsvenska finalen varenda säsong. Men nu är det inte många utanför Umeå som tror på dem. Utan de flesta har bländats av stjärnvärvningarna Djurgården har gjort. "Jag skiter faktiskt i det", säger Per Kenttä.

Läs artikeln på https://www.nsd.se/sport/ishockey/artikel/kentta-om-hajpen-kring-djurgarden-jag-skiter-faktiskt-i-det-fick-en-miljon-kronor-att-varva-for-av-supportrarna-rorande-lovordar-spelaren-som-bulan-petade/remo10yj

Källa : nsd.se

Fler nyheter om BjörklövenBackkris för Skellefteå AIK när Björklöven väntar

Skador, landslagsläger och förberedelser inför andra äventyr. Skellefteå AIK:s backuppsättning mot Björklöven kommer att innehålla juniorer och en inlånad spelare när stora delar av de ordinarie försvararna inte är med i länsderbyt.

Källa : norran.se - 2022-08-19 08:10:03
Läs mer


Derby: Stor genomgång inför heta matchen

Det har blivit dags för säsongens första stora match när Björklöven tar emot Skellefteå – inför ett fullsatt Winpos Arena. Lövenbloggen har gått igenom förutsättningarna inför matchen.

Källa : vk.se - 2022-08-19 08:10:03
Läs mer


Rivalmöte och utländskt motstånd

Växjö ställs mot finskt motstånd medan Västervik åker till Danmark samtidigt som det i Umeå utspelas ett hett rivalmöte mellan Björklöven och Skellefteå. Det är tre av dagens träningsmatcher.

Källa : hockeynews.se - 2022-08-19 07:43:47
Läs mer


av nsd.se