Nyheter om AIK

 
2023-09-21
Uppdatering gällande vår huvudtränare - 
"I helgen råkade Anton Blomqvist ut för en olyckshändelse. Idag var han åter i AIK:s verksamhet men i dagsläget är det dag för dag som gäller och hans medverkan imorgon är just nu oklar. Samtliga frågor gällande detta hänvisas till sportchef Niklas Persson."
aikhockey.se

Mats Ulander: De går upp - och de åker ur: “Håller lite på dem” - 
I morgon inleds Hockeyallsvenskan. Enligt många den ovissaste på många år. Mycket beroende på att i årets upplaga finns hårt satsande lag som exempelvis AIK. Djurgården, , Västerås, , och så vidare. Lag som under många år tillhört elitserien. Mats Ulander har ett långt förflutet som spelare i AIK, men även spelat VM. Han ser både positiva och negativa bitar med att vi idag hittar så pass många klassiska lag i Division 2, det vill säga Hockeyallsvenskan. – Jag tror at
hockeysverige.se

Anton Blomqvist drabbad av hjärnskakning: ”Olyckligt” - 
I morgon kväll har AIK premiär i hockeyallsvenskan.Då kan de få klara sig utan tränaren Anton Blomqvist, som drabbats av hjärnskakning.– Jävligt olyckligt, konstaterar sportchefen Niklas Persson till Hockeynews.
expressen.se

Intervju: Bibeau och Normann inför seriepremiären - 
""
aikhockey.se

Normann & Bibeau om sina nya hjälmar - 
"Hör våra målvakter berätta om motiven på sina nya hjälmar i spelaren ovan!"
aikhockey.se

2023-09-20


"För lite klubbhjärta inom hockeyn"  - 
"Nu efterlyser vi de som känner såsom "Johan" känner: Dela denna filmen och hjälp oss hitta gnagarna vi saknar för att nå målet på 2 200 säsongskort!"
aikhockey.se

Huvudcoachen saknas i AIK – två dagar kvar till premiär - 
AIK har haft mycket skador och sjukdomar på försäsongen. Och än är faran inte över. Huvudtränaren Anton Blomqvist saknas på isen med två dygn kvar till nedsläpp.
hockeynews.se

37 säsongare har hittats sen vi började efterlysa - 
"Nu fortsätter vi mot slutmålet tillika vårt rekord i HockeyAllsvenskan, på 2 200 säsongskort, genom att hitta 360 gnagare till! Känner du någon som av någon anledning saknar säsongskort? Hjälp oss då att hitta säsongaren vi saknar!"
aikhockey.se

Skandal och kvalångest – minnesvärda möten mot AIK  - 
Från en kall vinterdag 1975 till senaste seriematchen för nästan tio år sedan: här är tre historier om när mött AIK.
svenskafans.com

Uppdatering hemmapremiären - 
"Golden Hill går nu mot slutsålt, 170 biljetter återstår till hemmapremiären nästa onsdag!"
aikhockey.se

Hockeyallsvenskans 25 största stjärnor 2023/2024 - 
25. Daniel Muzito-Bagenda, forward, AIK Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN En stor och kraftfull spelare som banar väg för andra spelare på ett härligt sätt. Dessutom har han börjat producera en hel del poäng. En spelare som publiken älskar att se kriga för sitt AIK när de spelar hemma på Hovet och blir en bärande spelare även denna säsongen för Gnaget. 24. Nicolai Meyer, forward, Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN En lirare som har en skicklighet som kan bli en faktor för .
expressen.se

Järfälla Kök förlänger! - 
"Vår samarbetspartner sedan många år förblir med AIK även framöver. Något AIK Hockey är glada över att kunna meddela idag!"
aikhockey.se

Brynäs vinner hemmapremiären - 
Vi vänder oss till Hockeyallsvenskan där det blivit dags för premiäromgång. Först ut är tungviktsmötet mellan och AIK. Hemmalaget åkte ur SHL ifjol efter en rysare mot Malmö i det negativa kvalet. Nu har man endast ett mål i sikte och det är att ta sig tillbaka till finrummet direkt. Gästande AIK satsar ganska hårt varje säsong, men har inte alls fått till det de senaste åren. Jag tror inte man blir något direkt topplag i år heller. har ett bättre lag
bettingstugan.se

2023-09-19
Spelarnas telefonförsäljning! - 
"I slutet av augusti sålde spelarna säsongskort – häng på telefonförsäljningskvällen på Gärdet när spelarna tävlade om att sälja flest säsongskort. Tack till Relinx för att ni gjorde denna kvällen möjlig!"
aikhockey.se

Information gällande plastkorten - 
"Säsongen närmar sig och här kommer kort information för dig som köpt till ett fysiskt plastkort"
aikhockey.seMuzito Bagenda inför seriepremiären i Gävle - 
""
aikhockey.se

50/50-lotten i ny utformning - 
"50/50-lotteriet har varit en konstant på Hovet i många år men inför årets säsong görs nu lotteriet om. Det kommer nu inte att gå att köpa fysiska lotter på plats på Hovet utan i samarbete med Svenska Spel har nu lotten blivit digital!"
aikhockey.se

Nytt hopp i AIK – stjärnbacken nära göra debut - 
Efter skadorna och sjukdomarna på försäsongen – här kommer ett glädjande besked för AIK inför premiären
hockeynews.se

2023-09-18
LIVE: Degerfors gästar AIK – viktiga poäng på spel - 
LIVE: Degerfors gästar AIK – viktiga poäng på spel
karlskogatidning.se

LIVE: Degerfors gästar AIK – viktiga poäng på spel - 
LIVE: Degerfors gästar AIK – viktiga poäng på spel
karlskogatidning.se

Mariah Fujimagari (G) from AIK to Kalamazoo Wings - 
Status: Confirmed Transaction Date: 09/18/2023 Player: Mariah Fujimagari (G) From: AIK To: Kalamazoo Wings Information: PTO Source: You need a free account to view Transfer URL Sign In/Up
eliteprospects.com

SvenskaFans tippar Hockeyallsvenskan: 7. AIK – ”Många värvningar som är bra” - 
SvenskaFans räknar ner inför säsongen. Det är dags för AIK
svenskafans.com

Matchveckan 2023:38 - 
Hammarby gnuggar vidare och vecka 38 bjuder på sju träningsmatcher där A-lag, Damlag, Damjunior, Damrekreation, J18 och J20 är inblandade. Kom och heja, köp biljetter och kan du inte gå - köp ändå...
hammarbyhockey.se

Efterlysningsbarometern - 
"397 säsongskort saknar ägare – nu efterlyser vi gnagare som saknar säsongskort!"
aikhockey.se

Tabelltips: "Att räkna med när det vankas slutspel" - 
Självklart kommer ni kunna blicka tillbaka på detta tabelltips efter säsongen och inse att faktiskt alla placeringar stämde överens med hur det slutade..... eller inte. Att ge sig i kast med ett tabelltips är alltid svårt och det kommer alltid några besvikelser eller uppstickare som är svåra att förutspå. Men jag har gjort ett försök i alla fall! (Emils tips kommer senare i kväll) Placering 1–6 (direktplats till slutspelet) 1. Brynäs Nykomlingarna i hockeyallsvenskan ser välrustade ut. Här f
vk.se

2023-09-17


AIK ska fortsätta spela "dirty" och utmana om en SHL-plats - 
Så ska AIK utmana om en SHL-plats redan den här säsongen: "Jag vet att det är att sticka ut hakan"
hockeynews.se

Vi minns Morgan Samuelsson - 
"I början av september nåddes AIK-familjen av ett tragiskt besked. Den tidigare AIK-spelaren Morgan Samuelsson hade avlidit i sitt hem. AIK Fotbolls presschef Stefan Mellerborg om en av 90-talets största profiler i den svartgula tröjan. "
aikhockey.se

Kaptensgruppen 23/24 - 
"Sedan tidigare utnämndes Vilma Nilsson till huvudkapten i damlaget. Vid hennes sida kommer Rebecca Brown samt Emmy Alasalmi stå som assisterande kaptener. Hör vad de har att säga i spelaren ovan!"
aikhockey.se

De har gjort flest mål mot AIK - 
"Senast Brynäs och AIK möttes i en seriematch var den 6 februari 2014, alltså för nästan tio år sedan. Brynäs vann då med 3–2 i sudden death och Jesper Ollas gjorde det avgörande målet.nnDet var slutpunkten för mer än 50 års rivalitet på högsta nivå. Ja, faktiskt ännu längre, men vi bortser från några enstaka möten på 1940- och 50-talen. Det har blivit 141 matcher och totalt 908 mål."
brynas.se

Flickornas Hockeydag 29 oktober - 
"Lördagen den 29 oktober tar Leksand emot AIK i ett spännande SDHL-möte i Tegera Arena. I samband med matchen arrangeras den populära Flickornas Hockeydag i arenan. nLeksands IF, i samarbete med Dalarnas Försäkringsbolag, välkomnar alla hockeyspelande flickor i Dalarna (födda 2008-2015) och ser fram emot en härlig heldag."
leksandsif.se

2023-09-16
Så ställer AIK upp borta mot Färjestad - 
I SHL-premiären blev det straffvinst hemma mot . Nu jagar AIK säsongens första trepoängare – när de gästar Färjestad i Karlstad.
pitea-tidningen.se

Värm upp inför hemmapremiären - 
"Den 27/9 innan vår hemmapremiär välkomnar vi alla gnagare på förfest. Läs mer i artikeln!"
aikhockey.se

AIK Hockey-golfen! - 
"AIK Play hängde på när AIK Hockey hade sin årliga golfträff – årets tillställning hade inte vädrets makter med sig men blev en trevlig historia ändå. Se inslaget från Sigtuna GK i spelaren ovan!"
aikhockey.se

X-press elektriska blir kvar med AIK - 
"Säsongens powerplay kommer fortsatt presenteras av X-press elektriska – företaget samt vår samarbetspartner förlänger avtalet med AIK Hockey!"
aikhockey.se

"AIK HAR STÅTT FÖR EN AV DE BÄSTA VÄRVNINGARNA" - 
"Vi fortsätter att gå igenom samtliga klubbar inför säsongsstart. Nu har det blivit dags för AIK – och här ger Pernilla Winberg på TV4 sin syn på laget. ”De har fortsatt för lite rutin och spets för att undvika den nedre regionen av tabellen”, säger hon."
sdhl.se

2023-09-15


Publikuppdatering hemmapremiären - 
"Vi fortsätter bli allt fler svartgula till hemmapremiären 27/9. I dagsläget återfinns enbart 260 biljetter till vår klack. Vänta inte med att säkra din biljett till säsongens första match hemma på Hovet!"
aikhockey.se

Ett till stor del oskrivet AIK tar sig an Hockeyallsvenskan 2023-24 - 
Nu ska isen spolas, skridskor ska slipas och klubborna ska tejpas. I ishallarna ska korven kokas och blaskig folköl ska fyllas på i kioskernas tunnor. Laget och människorna omkring det ska med hjälp av träningar, taktiksnack och träningsmatcher se till att laget är maximalt förberett. Supportrarna ska kanske köpa en ny turhalsduk, diskutera med varandra både IRL och på diverse forum. Hursomhelst – den 22 september ska alla inblandade vara redo för Hockeyallsvenskan 2023-24.En hockeyallsvensk
svenskafans.com

Intervju: Branden Troock - 
""
aikhockey.se

2023-09-14
Backstjärnan nöjd med återkomsten - 
David Rundblads återkomst till SHL blev en ganska trevlig kväll. Men det var kompisen Oscar Lindberg i AIK som stal showen. Modos lagkapten kunde ändå glädja sig åt en poäng. ”En bra start att bygga vidare ifrån”, sa Rundblad efter matchen.
pitea-tidningen.se

Uppstart hockeyskolan 17/9! - 
"En hockeysöndag är i annalkande! Nu på söndag 10:30 har vi uppstart för vår populära svartgula hockeyskola. "
aikhockey.se

På besök hos Prog-IT - 
"Hör IT-specialistens VD Mirza Muhic om att kliva ombord som guldpartner."
aikhockey.se

Välkomna, Prog-IT! - 
"AIK Hockey är stolta över att presentera IT-experterna Prog-IT som ny guldpartner till klubben."
aikhockey.se

Höjdpunkter försäsongen: AIK - Kalmar 13/9 - 
""
aikhockey.se

2023-09-13
AIK besegrar Södertälje  - 
"Under onsdagskvällen var det även dags för genrep för vårt damlag. En match som AIK till slut vann på straffar!"
aikhockey.se

Gruff mellan AIK och Kalmar – efter målfirandet - 
Så gick det i kvällens träningsmatcher.
hockeysverige.seAIK vinner genrepet - 
"Vårt svartgula lag avslutar försäsongen på ett övertygande sätt. "
aikhockey.se

Kvällens lagppställning: AIK - SSK - 
"Damlagets försäsongsgenrep är snart igång då vi har nedsläpp 19.30. Här är vårt svartgula lag hemma på Ritorp!"
aikhockey.se

Kvällens laguppställning - 
"Här är vårt svartgula lag mot Kalmar i försäsongens sista match. Nedsläpp om en timme!"
aikhockey.se

Renars Krastenbergs flyttar till Schweiz - 
Renars Krastenbergs flyttar till Schweiz.
hockeysverige.se

Inför kvällens genrep: Engeland Andersen om försäsongen - 
""
aikhockey.se

 

No tags for this post.
Click here to revoke your choice.